Kesäteatteria Korpilahdella 27.8. – ilmoittaudu mukaan nyt!

Tervetuloa mukaan kesäpäivään!

Kokoonnumme ensin Korpilahden satamaan 27.8. klo klo 15. Siitä lähdemme kävelemään sankarihautausmaan läpi kohti Korpilahden kaunista vuonna 1827 rakennettua kirkkoa. Kirkossa oppaanamme on Mari Putkonen, joka on seurakunnan työntekijä sekä Korpilahden teatterin aktiivijäsen ja tuottaja. Sateen sattuessa kirkkoon voi mennä satamasta myös autolla.

Kirkkokierroksen jälkeen tulemme samaa reittiä takaisin satamaan ja voimme piipahtaa Höyrygalleriassa tutustumassa keskisuomalaiseen taiteeseen ja käsityöhön. Siellä on esillä korpilahtelaisen kuvataiteilijan Pekka Suomäen teoksia sekä keramiikkataiteilijoiden Ulla Harjun ja Liisa Louhua-Pärnasen teoksia.

Sen jälkeen menemme Ravintola Satamakapteeniin. Siellä sukuseuran puheenjohtaja Riitta Kaijalainen-Vainikainen toivottaa kaikki tervetulleeksi. Satamakapteenista siirrymme Korpilahden Teatteriin, missä meidän pitää olla viimeistään 18.30 lunastamassa liput.

Korpilahden Teatteri on toiminut lähes 50 vuotta tuottaen korkeatasoista viihdettä laidasta laitaan. Reilut kymmenen vuotta se on toiminut idyllisessä Korpilahden sataman tiilirakennuksessa (piippurakennus), joka on myös aikoinaan toiminut sahana. Tänä kesänä on tuotannossa nauruhermoja kutkuttava farssi, Paljon onnea vaan. Se on Olli Tolan ja Pentti Järvisen käsikirjoittama ja maineikkaan Aleksander Anrian ohjaama takuuvarma ilopilleri. Teatteritilassa on nouseva katsomo, pehmeät penkit sekä ilmastointi, joten sadekaan ei haittaa esityksiä. Väliaikakahvit juodaan kahvila Viilahuoneessa..

Liput; aikuiset (myös eläkeläiset) 15 €, lapset, opiskelijat ja työttömät 10 €

Väliaikakahvi ja pulla 3,5 €

Maksa lippusi ja väliaikatarjoilusi etukäteen sukuseuran tilille; FI26 5721 1520 0546 31

Lämpimästi tervetuloa Korpilahdelle 27.8.2016!

Terveisin

Riitta Kaijalainen-Vainikainen ja Eeva-Liisa Saarman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.